DIGITIZED 2011

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 555 of /home/digit/public_html/2011/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/digit/public_html/2011/includes/common.inc).

Πλήρες άρθρο για το Digitized στο Pathfinder:
https://news.pathfinder.gr/periscopio/digitized2011.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ DIGITIZED

Tο digitized είναι μια νέα διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και αφορά στους ανθρώπους που ασχολούνται με τη δημιουργικότητα στα ψηφιακά μέσα.
Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα συνάθροισης, συζήτησης και συνεργασίας που να απαιτεί τη φυσική παρουσία των ανθρώπων που το αντικείμενο της εργασίας τους, περιορίζει να ενεργούν ως επί το πλείστον μπροστά στην οθόνη τους. Για να το πετύχει αυτό προσκαλεί πέντε σημαίνοντες εκπροσώπους του επαγγέλματος (εντός κι εκτός συνόρων) και τους ζητά να ενημερώσουν, να μοιραστούν γνώσεις και απόψεις και να εμπνεύσουν τους συναδέλφους τους.

Το πρώτο ραντεβού έχει ορισθεί για το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του ΑΚΤΟ (νέο campus στo Πεδίον του Άρεως). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις εσωτερικές σελίδες.

Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι €35 (τιμή προπώλησης) ή €25 (μειωμένη τιμή για συγκεκριμένες κατηγορίες). Όσοι περιμένουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα για την αγορά του εισιτηρίου τους (αν ως τότε υπάρχει διαθεσιμότητα) θα πρέπει να καταβάλουν το πλήρες τίμημα των €50. Περισσότερα εδώ.

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

To πάνελ των ομιλητών του πρώτου digitized φιλοξενεί τρία από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού web design και δύο από τα σημαντικότερα γραφεία της παγκόσμιας σκηνής.

Fantasy
Interactive
Hi-ReS!OgilvyOne AthensRadialTribal DDB
Athens
Αναλυτικά για
τους ομιλητές