ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 555 of /home/digit/public_html/2011/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/digit/public_html/2011/includes/common.inc).

To πάνελ των ομιλητών του πρώτου digitized φιλοξενεί τρία από τα πιο γνωστά ονόματα του ελληνικού web design και δύο από τα σημαντικότερα γραφεία της παγκόσμιας σκηνής.

Anton Repponen
Associate Creative Director
Fantasy Interactive

H Fantasy Interactive είναι ένα γραφείο ψηφιακής δημιουργίας, που ιδρύθηκε το 1999, από τον David Hugh Martin, έναν Ιρλανδό στη Σουηδία, ενώ σήμερα λειτουργεί και ένα δεύτερο γραφείο στη Νέα Υόρκη. Στην πορεία έχει κερδίσει ίσως τα περισσότερα βραβεία στο είδος της σε διεθνές επίπεδο! Ενδεικτικά, μόνο αναφέρουμε ότι το 2006 κέρδισε τον τίτλο της πιο επιτυχημένης σουηδικής επιχείρησης, το 2007 ήταν το πρώτο όνομα που μπήκε στο FWA Hall of Fame, ενώ το 2008 της απονεμήθηκε ο τίτλος του "Agency of the year" από το .net Magazine, καθώς και το τίτλος της 3ης πιο δημιουργικής εταιρείας του κόσμου, πίσω από την Apple και την PIxar (από την Imagine Publishing).

Τα ονόματα που έχουν εμπιστευθεί την Fi για την ψηφιακή τους παρουσία προκαλούν ίλιγγο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη Nintendo, την Porsche, το MTV, την ΙΚΕΑ, το CNN, τη Disney, το BBC την HTC...

Φιλοδοξία της Fantasy Interactive είναι να παραμένει, παρά το μέγεθός της και τη "βαριά" ιστορία της, μια νεανική εταιρεία με δίψα για δημιουργικότητα και πρωτοτυπία.

Florian Schmidt
Creative Director
Hi-ReS!

H Hi-ReS! δημιουργήθηκε το 1999, όταν ο Florian Schmidt και η Alexandra Jugovic, προερχόμενοι από τη Γερμανία, εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο. Στην δωδεκάχρονη ως τώρα πορεία της, η Hi-ReS! κέρδισε δεκάδες βραβεία (D&AD, Webby awards, Cyberlions, κ.λπ.), συνεργάστηκε με ονόματα όπως οι Dolce&Gabbane, the Economist, Chanel κ.λπ. άνοιξε γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Αμβούργο αλλά το κυριότερο είναι ότι αποτέλεσε (και συνεχίζει να αποτελεί) ένα σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για την ψηφιακή δημιουργική κοινότητα σε διεθνές επίπεδο.

Ο Florian Schmidt, χάρη τόσο στην ποιότητα της δουλειάς του, όσο και στο ταλέντο του στις παρουσιάσεις είναι από τους ανθρώπους εκείνους που κάθε χρόνο λαμβάνουν δεκάδες προσκλήσεις για να παρουσιάσουν εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες σε ολόκληρο τον κόσμο. Φέτος, η τιμή ανήκει στο digitized, ώστε να τον δούμε για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Νάσος Κυρατζόγλου
Creative Director
OgilvyOne Athens

Η OgilvyOne worldwide, Athens ιδρύθηκε το 1987. Ανήκει στο ισχυρότερο και πιο έμπειρο δίκτυο one-to-one marketing στον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες Interactive, Digital CRM και προώθησης σε Έλληνες και διεθνείς πελάτες. Η αποστολή της εταιρείας είναι να αυξάνει το κεφάλαιο των πελατών της σε όγκο, αξία και καταναλωτική πίστη. Η εκπλήρωση αυτής της αποστολής είναι αυτό που κάνει όλους να σκέφτονται και να λειτουργούν ως ένα.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών, η OgilvyOne κερδίζει ανελλιπώς τον τίτλο της περισσότερο βραβευμένης εταιρείας στα ετήσια βραβεία διαφήμισης στην Ελλάδα, κερδίζοντας συνολικά 70 Ermis Awards, μεταξύ των οποίων και 7 Grand Ermis. Η OgilvyOne Athens έχει κερδίσει επίσης διεθνή βραβεία στο London International Awards, τα New York Festivals και τα Mixx Awards.

Χάρης Χάραρης
Director
Radial

Η Radial σχεδιάζει και αναπτύσσει websites, οργανώνει online καμπάνιες και δημιουργεί εταιρικές ταυτότητες από το 2003 έχοντας αναγνωριστεί πολλές φορές για το έργο της. Δουλειές της έχουν βραβευτεί στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφισης (ΕΒΓΕ) το 2005, 2006 και 2008 ενώ το 2007 συμμετείχε στην κριτική επιτροπή των βραβείων και σχεδίασε και ανέπτυξε το νέο, δυναμικό website του διαγωνισμού, ebge.gr. Η RADIAL συμμετέχει σε συλλογικές δραστηριότητες για την προώθηση του Web Design και της γραφιστικής με ομιλίες και παρουσιάσεις του έργου της σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρά τις επιτυχίες της, δηλώνει ότι το μεγαλύτερο βραβείο της μέχρι σήμερα είναι η ικανοποίηση των συνεργατών της και η επίτευξη των στόχων που θέτει για το κάθε έργο.

Η δύναμη της Radial στηρίζεται στην συστράτευση της αισθητικής με την τεχνογνωσία και στην εκλεκτική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας της νέας ψηφιακής εποχής. Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρει σχεδιάζονται και υλοποιούνται από μια οργανωμένη ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στην ηλεκτρονική επικοινωνία και εξαιρετική διάθεση για δημιουργικές συνεργασίες.

Κωνσταντίνος Δημητριάδης
Creative Director
Anthony Κυριαζής
Director of Creative Services
Tribal DDB Athens

Our promise is to build brand experiences that are truly connected, interactive, vivid and useful to the communities and tribes they serve.

Η Tribal DDB Athens ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007 και ανήκει στο δίκτυο της Tribal DDB WW με 56 γραφεία σε 38 χώρες στον κόσμο. Προσφέρει υπηρεσίες digital marketing σε ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει την Alpha Bank, τα καταστήματα Multirama, την Toyota Hellas, την Pepsico HBH, την Unilever, την Bacardi Hellas, τη Vodafone, την Ιkea.