ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 555 of /home/digit/public_html/2011/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/digit/public_html/2011/includes/common.inc).

Το digitized φέρνει τη σφραγίδα ποιότητας δύο συνδιοργανωτών, γεγονός που, ευελπιστούμε ότι θα δράσει αρθροιστικά στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και του περιεχομένου της ημερίδας.

Περιοδικό +Design

Με ιστορία 13 χρόνων, το +Design είναι το μεγαλύτερο και μακροβιότερο περιοδικό του χώρου της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Κυκλοφορώντας ανά τρίμηνο συγκεντρώνει, προβάλει, ενημερώνει και εμπνέει την ελληνική δημιουργική κοινότητα.

Το +Design συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου του χώρου μας, όχι μόνο με την έντυπη έκδοσή του, αλλά και με τη διοργάνωση μιας σειράς από θεσμούς, όπως τα ΕΒΓΕ (Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης), το Πανόραμα Design, τα Design Days, κ.λπ.

niceandneat.gr

Συνδιοργανωτής του digitized, αλλά και χρόνιος λάτρης του digital culture. Το niceandneat.gr ή κατά κόσμον Κωνσταντίνος Πενλίδης, εκτός από την εργασία του στον χώρο των digital media ως animator, interactive designer και digital art director, βρίσκεται πίσω από το start-up του μεγαλύτερου digital community για σχεδιαστές στην Ελλάδα, το VCDC Forum, αλλά και της πρώτης έρευνας για τους Έλληνες δημιουργικούς, το Creative Survey 2008.